Cine?

Eu sunt Claudia si sunt motivatia din spatele proiectului Buniol. Imi innebunesc familia cu pasiunea mea. Imi ador tomatele pentru frumusetea lor. In egala masura, sunt captivata de gustul lor care difera de la varietate la varietate si de la sezon la sezon. Din acest motiv sunt neobosita in documentarea si colectionarea de varietati noi in fiecare an.  Am inceput cu 20 de varietati in anul 2013. Acum detinem 160 de varietati pe care le cunosc in detaliu, dupa frunze, fruct, crestere si istorie.

Tatal meu, Iosif, este gradinarul sef. Mainile lui magice sunt responsabile pentru rasadurile sanatoase pe care le obtinem, in fiecare an, din seminte.  El mi-a transmis fascinatia pentru intregul proces de la samanta la fruct. Admir la tatal meu devotamentul pentru plantele lui.

Mama, Maria, este masterchef-ul familiei. O forta a naturii, mama este personificarea expresiei: nimic nu se pierde, totul se transforma. In fiecare an transforma tomatele care nu pot fi livrate in sute de litri de sucuri si sosuri. In tot ce face, mama demonstreaza ce poti sa realizezi daca dai toti ce poti pentru ceva ce iti place.

Impreuna, avem grija de plantele noastre in mod responsabil, fara niciun compromis. Munca noastra ne reprezinta. Impunem cele mai inalte standarde de grija pentru planta si tomate astfel incat fiecare cutie Buniol livrata sa se transforme intr-o experienta memorabila.

 

Cu drag de rosii

Claudia