Întrebări Frecvente

u

De ce as cumpara tomatele Buniol?

Pentru ca tomatele Buniol sunt tomate de gradina pline de gust, crescute curat si culese direct de pe vrej, la timpul potrivit. Mai multe informatii gasesti pe pagina De ce.

u

Cum comand?

Website-ul este deschis 24/24 in toate zilele saptamanii. Toate comenzile sunt preluate online, prin completarea formularului de comanda.

u

Ce gasesc unic la tomatele Buniol?

Diversitatea varietatilor cumulata cu diversitatea de arome.

u

Unde livrati?

Oriunde ajunge curierul. Daca pentru livrarea in locul indicat sunt perceputi km suplimentari de catre compania de curierat, vom gasi impreuna cea mai buna solutie.

u

Pot primi comanda a doua zi?

In functie de disponibilitate si de ritmului sezonului, raspunsul este afirmativ sau negativ. In orice caz, pentru livrare a doua zi, comanda trebuie sa fie plasata online pana la ora 10 dimineata de luni pana joi. In caz contrar, comanda va fi pregatita in urmatoarea zi si livrata la tine a treia zi. Comenzile care sunt inregistrate vineri, sambata sau duminica vor fi pregatite luni si vor ajunge la tine marti.

u

Daca nu sunt multumit de produsele primite, cum procedez?

Noi depunem eforturi ca produsele sa ajunga la tine intr-o conditie excelenta. Daca ceva nu este in regula, ne anunti si impreuna vom gasi o solutie.

u

Produsele sunt cultivate in solar sau in gradina descoperita?

Cultivam totul intr-o frumoasa gradina de 1000 mp, colorata de condurasi si galbenele.

u

Tomatele sunt organice?

Nu, tomatele noastre nu au certificat bio. Produsele noastre sunt mai mult decat atat, sunt produse obtinute in mod sustenabil. Ne concentram pe sanatatea solului in care cultivam si nu folosim niciun fel de substante nocive pentru sol sau planta. Protectia plantelor este 100% naturala iar vermicompostul este aliatul nostru pentru un boost de vitalitate. 

u

Este o comanda minima?

Comanda minima este in valoare de 45 de lei.

u

Cum sunt ambalate produsele?

Tomatele proaspete sunt infasurate in hartie de matase si asezate pe un pat de rumegus pentru protectie anti-soc.

Celelalte produse oferite sunt ambalate pentru a fi livrate fara incidente, chiar si rasadurile.

u

Comanda poate fi livrata ca un cadou?

In mod cert. Daca ne lasi o mentiune avem grija sa impachetam comanda intr-un  mod cu totul  special.

u

Ce se intampla daca piere cultura?

Deoarece tomatele Buniol sunt crescute cu ceai, în câmp, sub cerul liber și protejate doar de galbene și busuioc, există posibilitatea să pierdem mare parte din cultură. Într-o astfel de situație nefericită care se petrece de cele mai multe ori fără preaviz, toate comenzile se anulează la momentul notificării. Orice plată efectuată în avans va fi restituită.